Conferinta anuala – Institutul de Cercetări Socio-Umane din Craiova „C. S. Nicolăescu-Plopșor”, 5-7 octombrie 2023

ACADEMIA ROMÂNĂ INSTITUTUL DE CERCETĂRI SOCIO-UMANE DIN CRAIOVA „C. S. NICOLĂESCU-PLOPȘOR”

VOLUM REZUMATE CONFERINTA
PROGRAM CONFERINTA

INVITAȚIE

Suntem onorați să vă adresăm invitația de a participa la lucrările conferinței anuale a Institutului de Cercetări Socio-Umane din Craiova „C. S. Nicolăescu-Plopșor”, manifestare științifică, care se vor desfășura în perioada 5-7 octombrie 2023 în cadrulmai multor secțiuni: a) Studii de istorie și arheologie; b) Viață cotidiană și evoluție socio-economică; c) Practici politice și relații (inter)naționale; d) Studii culturale. Elemente de identitate românească; e) De la arme la condei: Cantemir 300.

Vă rugăm să primiți atașat formularul de înscriere, care va fi trimis pe adresele de e-mail: [email protected] și [email protected] – persoană de contact cs III, dr. Anca Ceaușescu -, până la data de 15 septembrie 2023. Confirmarea acceptării: 20 septembrie 2023.

Lucrările pot fi prezentate și redactate în limba română sau engleză, dezbaterile urmând să se desfășoare în format hibrid. Menționăm că organizatorii vor avea în vedere ca materialele prezentate să fie publicate (informații în acest sens vor fi comunicate ulterior).

Vă mulțumim pentru buna colaborare și vă dorim mult succes în activitatea Dumneavoastră.

Cu aleasă considerație, 

DIRECTOR,

Prof. univ. dr. Sevastian CERCEL