Anunț procedură de selecţie a dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul organizat în vederea ocupării unui post de conducere (21 ianuarie 2020)

ANUNŢ

Ca urmare a Procesului Verbal încheiat astăzi, 21.01.2020, după îndeplinirea procedurii de selecţie a dosarelor candidaţilor înscrişi la concursul organizat în vederea ocupării unui post de conducere, Director institut de cercetare gradul II, cu normă întreagă, contract individual de muncă pe perioadă determinată (mandat de 4 ani), laInstitutul de Cercetări Socio-Umane ,,C.S. Nicolăescu-Plopşorˮ din Craiova,

În conformitate cu art. 19 alin. (2) şi (3) coroborat cu art. 20 din H.G. nr. 286/23.03.2011

– Regulament cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 221/31.03.2011 – , actualizată, coroborat cu art. 20 din Regulamentul pentru ocuparea funcţiilor de conducere în unităţile de cercetare ale Academiei Române,

Comisia de concurs constituită în baza aprobării Preşedintelui Academiei Române, în urma analizei dosarelor de concurs privind îndeplinirea condiţiilor de participare, a stabilit următoarele:

Nr. Cod atribuit Situaţie dosar
Crt. candidatului înscriere candidat
1 45 ADMIS
2 72 ADMIS
3 113 ADMIS

Contestaţiile cu privire la rezultatul selecţiei dosarelor se depun prin Registratura Generală a Academiei Române la secretarul Comisiei de concurs (Secţia de Ştiinţe Istorice şi Arheologie), în termen de două zile lucrătoare de la afişarea acestuia, iar rezultatul soluţionării contestaţiilor se va afişa în termen de o zi lucrătoare pe site-ul şi la sediul Academiei Române.

Candidaţii admişi la selecţia dosarelor se vor prezenta în data de 31.01.2020, ora 10.00, la sediul Academiei Române din Bucureşti, Calea Victoriei 125, sector 1, pentru proba interviului şi susţinerea programului managerial. Identificarea se va face în baza cărţii de identitate.

Întocmit,

Secretarul Comisiei de concurs